El mundo es una idea

Comprar el llibre
Perfil de l’autor

Xavier Batalla (Barcelona, 1948-2012) fue, ante todo, periodista.

Intelectualmente inquieto, siempre se interesó por las obras de la humanidad. La Historia, con mayúscula, pero también las historias cotidianas, el arte, la música, la literatura, la filosofía, (…)

Llegir més
Crítiques sobre el llibre

Les 5 W. Mètode de treball

Des dels seus primers articles, la preparació, documentació i la cura a l’hora de contrastar la seves fonts constituïren els principis professionals. Havia tingut bons mestres, com Mateo Madridejos, Josep Pernau o Manuel Vázquez Moltalbán.

Llegir més
Memorial Xavier Batalla

L’edició de 2017 del Memorial Xavier Batalla està dedicada a la Unió Europea. Analitzarem la influència dels populismes en un any en que destacats països membres celebraran eleccions, el Brexit, el futur de Turquía, i, en funció dels diferents resultats electorals i de com es plantegi la desconnexió del Regne Unit, com es veurà afectada la Unió Europea.

El web recull l’obra periodística des dels seus inicis en els diferents mitjans en els que va treballar. Per simplificar la búsqueda s’han classificat en diferentes categories; per zona geogràfica, per mitjans de comunicació o per temàtiques.

Veure més articles
Twitter

  • Sorry, that page does not exist.
Accedeix al twitter